«Områder» i Google Chat skifter navn til «rom» Det kan ta tid før navneendringen vises overalt. Finn ut mer.

Endre tilgjengelighet og status i Gmail

Du kan endre statusen til Automatisk, Ikke forstyrr eller Borte.

Endre statusen din i Gmail

1. Åpne Gmail.
  2. Trykk på nedoverpilen Pil ned på statusindikatoren øverst .
  3. Velg «Automatisk», «Ikke forstyrr» eller «Angi som borte».
  • Valgfritt: Hvis du velger «Ikke forstyrr», kan du velge hvor lenge du vil ignorere varslene dine.

Forstå Gmail-statusen

Statusikon Statustekst Statusbetydning
Grønn Aktiv Chat er for øyeblikket åpen.
Rød Ikke forstyrr Ignorer er slått på eller brukeren presenterer på et møte.
Hvit Borte Du er ikke koblet til internett, har ikke brukt Hangouts på mer enn 15 minutter, eller du har valgt «Angi som borte» som status.
Orange Ledig Du har vært aktiv i Gmail på nettet i løpet av de siste 15 minuttene.

Lag en egendefinert status

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Fra statusindikatoren øverst klikker du på nedoverpilen Pil ned.
  3. Klikk på Legg til en status.
  4. Følg meldingen for å velge en emoji, og skrive en statusmelding eller avslutte eller fjerne en status.
  5. Klikk på Ferdig.

Slett en egendefinert status

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Fra statusindikatoren øverst klikker du på nedoverpilen Pil ned.
  3. Klikk på statusen du vil slette.
  4. Klikk på X.
  5. Klikk på Ferdig.