Tavoitettavuuden ja tilan vaihtaminen Gmailissa

Voit valita tilaksesi Automaattinen, Älä häiritse tai Poissa.

Tilan muuttaminen Gmail-sovelluksessa

1. Avaa Gmail-sovellus.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta yläreunan tilaosoittimen vierestä Alas Alanuoli .
  4. Valitse Automaattinen, Älä häiritse tai Aseta poissa olevaksi.
  • Valinnainen: Jos valitsit Älä häiritse, voit valita, kuinka pitkään ilmoitukset mykistetään.

Vinkki: Kun olet valinnut Automaattinen-tilan, muut näkevät, että olet Aktiivinen-tilassa. Jos et tee mitään yli kahteen minuuttiin, tilaksesi vaihdetaan Poissa.

Tietoja Gmail-tilasta

Tilakuvake Tilateksti Tilan merkitys
Vihreä Aktiivinen Sinulla on Chat auki.
Punainen Älä häiritse Mykistys on käytössä tai käyttäjä pitää esitystä kokouksessa.
Valkoinen Poissa Et ole yhteydessä internetiin, et ole käyttänyt Chatia yli 15 minuuttiin tai olet valinnut tilaksi Aseta poissa olevaksi.
Oranssi Epäaktiivinen Olet käyttänyt Gmailia verkossa viimeisen 15 minuutin aikana.