Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Tavoitettavuuden ja tilan vaihtaminen Gmailissa

Voit valita tilaksesi Automaattinen, Älä häiritse tai Poissa.

Tilan muuttaminen Gmailissa

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa yläreunan tilaosoittimen kohdalta Alas Alanuoli .
  3. Valitse Automaattinen, Älä häiritse tai Aseta poissa olevaksi.
  • Valinnainen: Jos valitsit Älä häiritse, voit valita, miten pitkään ilmoitukset mykistetään.

Tietoja Gmail-tilasta

Tilakuvake Tilateksti Tilan merkitys
Vihreä Aktiivinen Sinulla on Chat auki.
Punainen Älä häiritse Mykistys on käytössä tai käyttäjä pitää esitystä kokouksessa.
Valkoinen Poissa Et ole yhteydessä internetiin, et ole käyttänyt Chatia yli 15 minuuttiin tai olet valinnut tilaksi Aseta poissa olevaksi.
Oranssi Epäaktiivinen Olet käyttänyt Gmailia verkossa viimeisen 15 minuutin aikana.

Oman tilan asettaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa yläreunan tilaosoittimesta alanuolta Alanuoli.
  3. Valitse Lisää tila.
  4. Seuraa kehotetta ja valitse emoji, kirjoita tilaviesti tai lopeta tai tyhjennä tila.
  5. Valitse Valmis.

Oman tilan poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa yläreunan tilaosoittimesta alanuolta Alanuoli.
  3. Klikkaa poistettavaa tilaa.
  4. Valitse X.
  5. Valitse Valmis.