Tavoitettavuuden ja tilan vaihtaminen Gmailissa

Voit valita tilaksesi Automaattinen, Älä häiritse tai Poissa.

Tilan muuttaminen Gmailissa

1. Avaa Gmail.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Menu .
  3. Valitse tilaosoittimesta Alanuoli Alas.
  4. Valitse, kuinka kauan haluat ohittaa ilmoitukset ja näkyä muille Älä häiritse ‑tilassa.
Vinkki: Kun olet valinnut Automaattinen-tilan, muut näkevät, että olet Aktiivinen-tilassa. Jos et tee mitään yli 15 minuuttiin, tilaksesi vaihdetaan Poissa.

Tietoja Gmail-tilasta

Tilakuvake Tilateksti Tilan merkitys
Vihreä Aktiivinen Sinulla on Chat auki.
Punainen Älä häiritse Mykistys on käytössä tai käyttäjä pitää esitystä kokouksessa.
Valkoinen Poissa Et ole yhteydessä internetiin tai et ole käyttänyt Chatia yli 15 minuuttiin.