Les sales de Google Chat han passat a dir-se "espais". És possible que el canvi de nom tardi a mostrar-se a tot arreu. Obteniu més informació.

Canviar la disponibilitat i l'estat a Gmail

Podeu canviar l'estat a Automàtic, No molestis o Absent.

Canviar l'estat a Gmail

1. Obriu Gmail.
  2. A l'indicador d'estat de la part superior, feu clic a fletxa avall Fletxa avall.
  3. Trieu "Automàtica", "No molestis" o "Defineix com a absent".
  • Opcional: si trieu "No molestis", podeu seleccionar durant quant de temps voleu silenciar les notificacions.

Informació sobre l'estat de Gmail

Icona d'estat Text de l'estat Significat de l'estat
Verda Actiu Actualment teniu l'aplicació Chat oberta.
Vermella No molestis L'opció per silenciar està activada o l'usuari està fent una presentació durant una reunió.
Blanca Absent No teniu connexió a Internet, fa més de 15 minuts que no heu interaccionat a Chat o heu seleccionat l'estat "Defineix com a absent".
Taronja Inactiu Heu fet alguna activitat recentment a Gmail al web durant els 15 darrers minuts.

Definir un estat personalitzat

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A l'indicador d'estat de la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a Afegeix un estat.
  4. Seguiu les indicacions per triar un emoji, escriure un missatge d'estat o finalitzar o esborrar un estat.
  5. Feu clic a Fet.

Suprimir un estat personalitzat

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A l'indicador d'estat de la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a l'estat que voleu suprimir.
  4. Feu clic a X.
  5. Feu clic a Fet.