Les sales de Google Chat han passat a dir-se "espais". És possible que el canvi de nom tardi a mostrar-se a tot arreu. Obteniu més informació.

Canviar la disponibilitat i l'estat a Gmail

Podeu canviar l'estat a Automàtic, No molestis o Absent.

Canviar l'estat

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, al costat de l'indicador d'estat, feu clic a fletxa avall Fletxa avall.
  3. Trieu Automàtica, No molestis o Defineix com a absent.

Informació sobre l'estat de Gmail

Icona d'estat Text de l'estat Significat de l'estat
Verda Automàtica (estat actiu) Sou a Chat.
Vermella No molestis Heu activat Silencia o Presenta.
Blanca Absent No teniu connexió a Internet o fa més de 15 minuts que no heu interaccionat amb Chat.

Definir un estat personalitzat

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior, a l'indicador d'estat, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a Afegeix un estat.
  4. Seguiu les indicacions per triar un emoji, escriure un missatge d'estat o finalitzar o esborrar un estat.
  5. Feu clic a Fet.

Suprimir un estat personalitzat

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior, a l'indicador d'estat, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a l'estat que voleu suprimir.
  4. Feu clic a X.
  5. Feu clic a Fet.