Canviar la disponibilitat i l'estat a Gmail

Podeu canviar l'estat a Automàtic, No molestis o Absent.

Canviar l'estat a Gmail

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menu .
  3. A l'indicador d'estat, toqueu la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Trieu durant quant de temps voleu silenciar les notificacions i que se us mostri com a "No molestis".
Consell: si l'estat està en mode "Automàtic", se us mostrarà com a "Actiu".Si passeu més de 15 minuts sense cap activitat, l'estat canviarà a "Absent".

Informació sobre l'estat de Gmail

Icona d'estat Text de l'estat Significat de l'estat
Verda Actiu Actualment teniu l'aplicació Chat oberta.
Vermella No molestis L'opció per silenciar està activada o l'usuari està fent una presentació durant una reunió.
Blanca Absent No teniu connexió a Internet o fa més de 15 minuts que no heu interactuat amb Chat.