Denne funksjonen er tilgjengelig i den integrerte opplevelsen i Google Workspace. I denne artikkelen beskriver vi hvordan du kommer i gang med opplevelsen.

Start eller bli med i videosamtaler direkte fra Gmail

Du kan starte eller bli med i videosamtaler mens du bruker Gmail.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Start eller bli med i videosamtaler fra Møte-fanen

1. Åpne Gmail-appen .
  2. Trykk på Møte Camera nederst. Møter som er planlagt i Google Kalender, vises under «Møter». Du kan trykke på et kommende møte for å se møtedetaljene og bli med i samtalen.
  3. For å arrangere et nytt møte, trykk på «Nytt møte». Du har tre alternativer:
    • Insert link Hent møteinformasjon som kan deles: Da opprettes et nytt møte, men du blir ikke med i det umiddelbart. En ny møtelink vises, slik at du kan dele den med andre. Når linken er delt og du er klar til å bli med i møtet, kan du trykke på Bli med i et møte og bruke denne koden til å bli med.
    • Camera Start et møte med en gang: Da opprettes et nytt møte, og du blir med i det umiddelbart. Når du er i samtalen, kan du dele møteinvitasjonen med andre.
    •  Planlegg i Google Kalender: Dette fører deg til Google Kalender-appen, der du kan planlegge et nytt møte.
  4. For å bli med i møter med møtekode, trykk på Bli med i et møte > skriv inn koden > trykk på Bli med.

Vis eller skjul Meet i Gmail

1. Åpne Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Apper i Gmail» trykker du på Meet.
  4. Slå «Meet» på eller av.

Start videosamtaler fra Chat eller Gmail

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen på iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Trykk på Chat nederst.
  2. Åpne en samtale i Chat.
  3. I svarområdet trykker du på handlingsmenyen Add og deretter Meet-link og deretter Send .
  4. For å bli med i et videomøte, trykk på Bli med i videomøtet og deretter Bli med nå.

Ring noen direkte fra Chat eller Gmail

Viktig: Du må ha den nyeste versjonen av Gmail-appen for å starte direkte Meet-anrop fra Google Chat-appen.

Du kan starte tale- eller videomøter fra Chat eller Gmail. Den andre personen hører en ringelyd når hen mottar anropet.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen .
  2. Trykk på Chat nederst.
  3. Åpne en chatmelding i en individuell samtale.
  4. Øverst trykker du på Start taleanrop eller Start videosamtale .
  5. For å avslutte anropet trykker du på Avslutt anropet Call end icon.

Tips: Hvis du ringer til noen som bruker Chat-appen, men ikke har Gmail-appen

• ringer ikke telefonen hens
  • mottar hen et chatvarsel om at du har startet en tale- eller videosamtale
Tips: For å sikre at du ikke blir med på møter med utløpte koder, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper. Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.

Relaterte emner