Actualment, aquesta funció està disponible a l'experiència integrada de Google Workspace. Per començar a utilitzar l'experiència, consulteu aquest article.

Iniciar una videotrucada des de Gmail o unir-s'hi

Podeu iniciar videotrucades cara a cara o unir-vos-hi mentre feu servir Gmail.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Iniciar videotrucades o unir-s'hi des de la pestanya Meet

1. Obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part inferior, toca Meet Camera. Les reunions programades a Google Calendar es mostren a "Reunions". Pots tocar una reunió pròxima per veure'n els detalls i unir-te a la trucada.
  3. Per organitzar una reunió nova, toca Crea una reunió. Tindràs tres opcions:
    • Insert link Obtén la informació per unir-se a la reunió per compartir: es crea una reunió, però no t'hi uneixes immediatament. Es mostrarà un enllaç de reunió nou perquè el puguis compartir amb altres persones. Quan l'hagis compartit i estiguis a punt per unir-te a la reunió, toca Uneix-me a una reunió i utilitza aquest codi per entrar-hi.
    • Camera Inicia una reunió a l'instant: es crea una reunió i t'hi uneixes immediatament. Un cop siguis a la trucada, pots compartir la invitació a la reunió amb altres persones.
    • Programa a Google Calendar: se't dirigirà a l'aplicació Google Calendar per programar una reunió nova.
  4. Per unir-te a una reunió amb el codi de la reunió, toca Uneix-me a una reunió > introdueix el codi > toca Uneix-me.

Mostrar o amagar Meet a Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Aplicacions de Gmail", toqueu Meet.
  4. Activeu o desactiveu l'opció "Meet".

Iniciar una videotrucada des de Chat o Gmail

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. A Chat, obre una conversa.
  3. A l'àrea de resposta, toca Menú d'accions Add and then Enllaç de Meet and then Envia .
  4. Per unir-te a una videotrucada, toca Uneix-me a la videotrucada and then Uneix-me ara.

Trucar directament a una persona des de Chat o Gmail

Important: per fer trucades de Meet directes des de l'aplicació Google Chat, has de tenir la darrera versió de l'aplicació Gmail.

Pots iniciar una trucada de veu o una videotrucada des de Chat o Gmail. Quan l'altra persona rebi la trucada, escoltarà un so.

1. Obre l'aplicació Chat o Gmail .
  2. A la part inferior, toca Xat .
  3. Obre un missatge de xat 1:1.
  4. A la part superior, fes clic a Inicia una trucada de veu o Inicia una videotrucada .
  5. Per finalitzar la trucada, fes clic a Finalitza la trucada Call end icon.

Consell: si truques a algú que utilitza l'aplicació Chat, però que no té l'aplicació Gmail:

• El seu telèfon no sonarà.
  • Rebrà una notificació de Chat en què s'indicarà que has iniciat una trucada de veu o una videotrucada.
Consell: per assegurar-te que no t'uneixes a una reunió amb un codi caducat i per planificar millor les reunions que creïs en el futur, consulta quan caduquen els codis de reunió. Obtén més informació sobre els codis de reunió de Google Meet.

Temes relacionats