Een bericht doorsturen naar Gmail

U kunt een bericht vanuit Google Chat doorsturen naar uw Gmail-inbox. De e-mail bevat de laatste 4 berichten in het gesprek. Als u later de chatgeschiedenis uitzet, blijven de berichten in uw inbox staan.

Het kan 2 minuten duren voordat de e-mail in uw inbox binnenkomt.

1. Tik op het bericht en houd vast. Tik dan op Doorsturen naar inbox .
  2. Ga naar uw Gmail-inbox om de doorgestuurde berichten te vinden.
Tip: Tik op een gesprek en houd vast voor meer opties.