Blijf op de hoogte van de nieuwe manier om een ruimte te ordenen. Bekijk meer informatie over inline threads.

Je e-mail beheren met meerdere inboxen

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Belangrijk: Je kunt alleen op een computer meerdere inboxen instellen.

Meerdere inboxen maken

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer bij Inboxtype de optie Meerdere inboxen.
  4. Klik op Aanpassen als je de instellingen voor meerdere inboxen wilt wijzigen.
  5. Geef de zoekcriteria op die je voor elke sectie wilt toevoegen.
    • Als je wilt zoeken naar e-mails met ster, gebruik je: is:starred
    • Als je het e-mailadres van een persoon zoekt, bevatten de resultaten in die sectie ook e-mails van zijn of haar alias. Zet de zoekopdracht tussen dubbele aanhalingstekens om deze te beperken tot het oorspronkelijke e-mailadres. Voorbeeld: "from:jan.pietersen@gmail.com".
    • Als je naar "from:email" zoekt, zie je ook resultaten voor Drive-bestanden die de betreffende persoon met je heeft gedeeld.
  6. Geef onder Sectienaam een naam voor de sectie op.
  7. Geef naast 'Maximum paginaformaat' het aantal e-mails op dat je in de sectie wilt weergeven.
  8. Kies naast 'Positie meervoudige inbox' waar je de secties wilt plaatsen.
  9. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan.