Sähköpostien hallinnointi, kun käytössä on useita postilaatikoita

Tärkeää: Voit määrittää useita postilaatikoita vain tietokoneella.

Useiden postilaatikoiden luominen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Postilaatikko.
  4. Valitse Postilaatikon tyyppi ‑kohdan vierestä Useita postilaatikoita.
  5. Lisää jokaisen lisättävän osion hakukriteerit.
    • Voit hakea tähdellä merkittyjä viestejä hakutermillä is:starred
  6. Lisää Osion nimi ‑kohtaan osion nimi.
  7. Lisää Sivun koko enintään ‑kohtaan osiossa näytettävien sähköpostien määrä.
  8. Valitse Postilaatikko-osioiden sijainti ‑kohdasta, minne haluat asettaa osiot.
  9. Valitse alareunasta Tallenna muutokset.