Sähköpostien hallinnointi, kun käytössä on useita postilaatikoita

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Tärkeää: Voit määrittää useita postilaatikoita vain tietokoneella.

Useiden postilaatikoiden luominen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Valitse Postilaatikon tyyppi ‑kohdasta Useita postilaatikoita.
  4. Jos haluat muuttaa useiden postilaatikoiden asetuksia, klikkaa Muokkaa.
  5. Lisää haluamasi hakuehdot kuhunkin osioon.
    • Voit hakea tähdellä merkittyjä viestejä hakuehdolla is:starred.
    • Kun teet haun jonkun sähköpostiosoitteella, osion tuloksissa näkyvät myös kyseisen henkilön aliaksesta peräisin olevat sähköpostit. Voit rajoittaa haun vain alkuperäiseen sähköpostiin lisäämällä hakuehdon ympärille lainausmerkit. Esimerkki: "from:matti.meikalainen@gmail.com".
    • Kun teet haun "from:sähköpostiosoite", tuloksissa näkyvät myös Driven jakamisilmoitukset niiltä kerroilta, kun kyseinen henkilö on jakanut sinulle tiedoston.
  6. Lisää Osion nimi ‑kohtaan osion nimi.
  7. Lisää Sivun koko enintään ‑kohtaan osiossa näytettävien sähköpostien määrä.
  8. Valitse Postilaatikko-osioiden sijainti ‑kohdasta, minne haluat asettaa osiot.
  9. Valitse alareunasta Tallenna muutokset.