Administrer dine mails med flere indbakker

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Vigtigt! Du kan kun konfigurere flere indbakker på en computer.

Sådan opretter du flere indbakker

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Flere indbakker ud for "Indbakketype".
  4. Klik på Tilpas for at ændre indstillingerne for flere indbakker.
  5. Angiv de søgekriterier, du vil føje til hver sektion.
    • Hvis du vil søge efter stjernemarkerede mails, skal du bruge: is:starred
    • Når du søger efter en persons mailadresse, viser resultaterne i den pågældende sektion også mails fra vedkommendes alias. Du kan begrænse søgningen til kun at omfatte den oprindelige mail ved at angive søgekriterierne mellem dobbelte anførselstegn. Eksempel: "from:jens.jensen@gmail.com".
    • Når du søger efter "from:email", omfatter resultaterne også notifikationsmails om deling af Drev-filer, der er blevet sendt, når den pågældende person har delt en fil med dig.
  6. Angiv et navn på sektionen under "Navn på sektion".
  7. Angiv det antal mails, du vil se, ud for "Maksimal sidestørrelse".
  8. Vælg, hvor du vil placere sektionerne, ud for "Placering af ekstra indbakker".
  9. Klik på Gem ændringer nederst på siden.