Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Postilaatikkoon liittyvien vinkkien käytön aloittaminen

Postilaatikkoon liittyvien vinkkien avulla voit välttää toistuvia tehtäviä, helpottaa työnkulkua ja parantaa tuottavuutta.

Miten Postilaatikkoon liittyvät vinkit toimii

Tuottavuutta parantavia ehdotuksia sisältävät apukortit näkyvät postilaatikossa keskustelujen tai mainosten vieressä. Kortit voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

• Peruuta tilaus: Jos saat joltakulta lähettäjältä paljon viestejä mutta et avaa niitä, Postilaatikkoon liittyvät vinkit ehdottaa, että peruutat kyseisen lähettäjän tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen klikkaamalla kortista Peruuta tilaus.
  • Kiintiö on täyttymässä: Kun olet lähellä tallennustilasi rajaa, Postilaatikkoon liittyvät vinkit näyttää, mistä voit tarkistaa tallennustilasi. Voit myös luoda tai ostaa lisää tallennustilaa.