Començar a utilitzar Consells per a la safata d'entrada

Podeu utilitzar Consells per a la safata d'entrada per eliminar tasques repetitives, fer que el flux de treball us resulti més fàcil i millorar la productivitat.

Com funciona Consells per a la safata d'entrada

Les targetes d'assistència es mostren al costat de converses o d'anuncis de la safata d'entrada per suggerir millores en la productivitat. Les targetes inclouen consells com els següents:

• Cancel·lar la subscripció: si rebeu molts missatges d'un remitent però no els obriu, Inbox Tips us suggerirà que cancel·leu la subscripció a aquest remitent. Per cancel·lar-la, feu clic a Cancel·la la subscripció a la targeta.
  • Prop de la quota: quan us apropeu al límit d'espai d'emmagatzematge, Inbox Tips us mostrarà on podeu consultar el vostre espai d'emmagatzematge. També podeu alliberar o comprar més espai d'emmagatzematge.