Sähköpostien esikatselu

Voit esikatsella sähköpostin eri näkymissä ennen sen avaamista. Voit myös halutessasi poistaa esikatseluruudun käytöstä.

Esikatseluruudun ottaminen käyttöön

1. Avaa Gmail tietokoneella Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset.
  4. Vieritä Esikatseluruutu-kohtaan ja valitse Ota käyttöön.
  5. Valitse alareunasta Tallenna muutokset.
  6. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Ota jaetun paneelin tila käyttöön ‑kohdan Paneelin pystysuora jako vieressä olevaa alanuolta Avausnuoli.
  7. Valitse jaetun paneelin tila:
    • Ei jakoa
    • Vaakasuora jako
    • Pystysuora jako

Esikatseluruudun poistaminen käytöstä

1. Avaa Gmail tietokoneella Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetja sitten Asetukset.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset.
  4. Vieritä Esikatseluruutu-kohtaan ja valitse Poista käytöstä.
  5. Valitse alareunasta Tallenna muutokset.