Se forhåndsvisning af dine mails

Der er forskellige muligheder for at se forhåndsvisninger af mails, inden du åbner dem. Du kan også vælge at deaktivere indholdsruden.

Aktivér indholdsruden

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Øverst på skærmen skal du vælge fanen Indbakke og så rul til Læserude.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér læseruden".
  5. Vælg en inddelt rudetilstand:
    • Ingen opdeling
    • Til højre for indbakken
    • Under indbakken
  6. Klik på Gem ændringer nederst.

Deaktivér indholdsruden

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Øverst på skærmen skal du vælge fanen Indbakke og så rul til Læserude.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér læseruden".
  5. Klik på Gem ændringer nederst.