Se forhåndsvisning af dine mails

Der er forskellige muligheder for at se forhåndsvisninger af mails, inden du åbner dem. Du kan også vælge at deaktivere indholdsruden.

Aktivér indholdsruden

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerefterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret øverst til højre.
  4. Rul til "Indholdsrude", og vælg Aktivér.
  5. Klik på Gem ændringer nederst til venstre.
  6. Øverst til højre ud for Slå inddelt rudetilstand til/fra Lodret opdeling af rude skal du klikke på menupilen Menupil.
  7. Vælg en inddelt rudetilstand:
    • Ingen opdeling
    • Vandret opdeling
    • Lodret opdeling

Deaktivér indholdsruden

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerefterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret øverst til højre.
  4. Rul til "Indholdsrude", og vælg Deaktiver.
  5. Klik på Gem ændringer nederst til venstre.