Använda Gmail i företaget

Läs om de bästa sätten att använda Gmail när du konfigurerar Google Workspace för företaget.

Om du vill använda Gmail i företaget kan ett Google Workspace-konto vara bättre för dig än ett personligt Google-konto.

Registrera dig för Google Workspace

Företagsadress: Få en anpassad e-postadress på din domän

Byt ut @gmail.com mot din egen domän och skapa professionella e-postadresser för alla i teamet, till exempel dittnamn@exempel.com. Med en anpassad e-postadress på domänen kan du skapa förtroende hos kunderna och skapa e-postlistor för grupper, till exempel sales@dittföretag. Läs mer:

Hantera ditt team: Välj vem som får gå med i organisationen

Du kan styra vem du vill lägga till eller ta bort från organisationen och förhindra säkerhetsrisker med hjälp av våra metodtips. Läs mer:

Samarbete: Arbeta med teamet

Du kan lägga till ett ombud i ditt Gmail-kontot som kan läsa, skicka och radera meddelanden åt dig. Du kan även ställa in att e-post ska skickas vid en viss tidpunkt eller ett visst datum. Läs mer:

Möten: Kombinera e-post med chatt och videosamtal

Du kan stanna kvar i inkorgen medan du växlar mellan e-post, chattar eller samtal med Google Meet. Läs mer:

Lagring: Få mer utrymme

Om du har slut på lagringsutrymme i organisationen kan du frigöra lagringsutrymme eller utforska alternativen för att skaffa mer lagringsutrymme.

Läs mer om lagring med Gmail