Je Gmail-achtergrond wijzigen

Je kunt een thema kiezen om de achtergrond van Gmail te wijzigen. Op een computer kun je je achtergrond instellen op:

• Het standaardthema
  • Donker thema
  • Andere beschikbare thema's
  • Een foto die is geüpload naar Google Foto's

Belangrijk:

• Als je een geüploade foto als achtergrond wilt gebruiken, voeg je de foto toe aan Google Foto's. Meer informatie over hoe je back-ups maakt van foto's en video's
  • Met sommige thema's kun je de tekstachtergrond wijzigen, hoeken donkerder maken of de achtergrond vervagen. Als deze opties niet beschikbaar zijn, kun je geen wijzigingen aanbrengen in het geselecteerde thema.
  • Als je de batterij wilt sparen en het makkelijker wilt maken om berichten te bekijken op je mobiele apparaat, stel je het donkere thema in.

Het achtergrondthema wijzigen

Belangrijk: De donkere modus is beschikbaar voor iOS 13 en hoger.

Als je iOS 13 of hoger gebruikt, kun je je systeeminstellingen wijzigen in het lichte of donkere thema. De Gmail-app wordt automatisch geüpdatet zodat deze overeenkomt met je systeeminstellingen.

1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen en dan Scherm en helderheid.
  2. Selecteer Licht of Donker.

Gerelateerd artikel

Je Gmail-profielfoto wijzigen