Kalenterin tilan näyttäminen Gmailissa

Jos käytät Gmailia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä ja luot Ei paikalla ‑tapahtuman, kaikki sinulle sähköpostia lähettävät näkevät Ei paikalla ‑tilasi.

Gmail saa kalenterin tilan, kun luot Ei paikalla ‑tapahtuman.

Ei paikalla ‑tapahtuman on kestettävä koko päivä tai jatkuttava yli normaalin työajan. Lue lisää työajan ja tavoitettavuuden asettamisesta

Tärkeää: Lähettäjä ei näe Ei paikalla ‑tilaasi, jos hänellä ole kalenterisi katseluoikeutta. Voit varmistaa muiden käyttäjien pääsyn kalenteriisi jakamalla sen.