Vis din kalenderstatus i Gmail

Hvis du bruger Gmail til arbejde eller skole og opretter en "ikke til stede"-begivenhed, vil alle, der sender dig en mail, få vist din status som "ikke til stede".

Gmail får din kalenderstatus, når du opretter en "Ikke til stede"-begivenhed.

"Ikke til stede"-begivenheden skal vare hele dagen eller gå ud over din normale arbejdstid. Se, hvordan du angiver din arbejdstid og tilgængelighed

Vigtigt! Afsenderen skal have tilladelse til at se din kalender, for at vedkommende kan få vist din status som "Ikke til stede". Du kan sikre, at andre har adgangstilladelse, ved at dele din kalender.