Mostrar un estat del calendari a Gmail

Si utilitzeu Gmail per a la feina o per a un centre educatiu i creeu un esdeveniment amb l'estat "Fora de l'oficina", les persones que us enviïn un correu electrònic rebran el vostre estat de fora de l'oficina.

Gmail obté l'estat del vostre calendari quan creeu un esdeveniment amb l'estat "Fora de l'oficina".

L'esdeveniment amb l'estat "Fora de l'oficina" ha de durar tot el dia o més enllà de l'horari laboral habitual. Obteniu informació sobre com podeu definir l'horari laboral i la disponibilitat

Important: el remitent ha de tenir permís per veure el vostre calendari. Si no, no rebrà el vostre estat de fora de l'oficina. Per assegurar-vos que altres persones tenen permís d'accés, heu de compartir el vostre calendari.