Verificar les adreces de reenviament

Podeu reenviar automàticament el correu entrant a una altra adreça electrònica. Hi podeu reenviar tot el correu o podeu crear un filtre per reenviar-hi el correu que compleixi determinades regles.

Heu de verificar que l'adreça electrònica a què voleu reenviar el correu sigui un destinatari legítim. Quan afegiu una adreça de reenviament, Gmail hi envia un correu electrònic amb un enllaç per confirmar el permís per reenviar correu.

Consell: si utilitzeu Gmail per a la feina o un centre educatiu, Gmail no requereix que verifiqueu l'adreça electrònica de reenviament si correspon a un usuari o un grup de la vostra organització.

Articles relacionats

Encaminar el correu electrònic dels usuaris a una altra adreça (per a ús administratiu)

Tanca la cerca
Aplicacions de Google