«Områder» i Google Chat skifter navn til «rom» Det kan ta tid før navneendringen vises overalt. Finn ut mer.

Bytt fra lnbox til Gmail

Etter hvert som Gmail blir stadig bedre, jobber vi med å flytte over de beste funksjonene fra Inbox. I Gmail finner du arbeidsflyter som ligner på favorittene dine i Inbox.

Merk: Vi sluttet å støtte Inbox i mars 2019.

Bruk Inbox-funksjoner i Gmail

Vi har lagt til noen av de mest brukte Inbox-funksjonene i Gmail.

• Utsett e-poster: Utsett e-poster til en fremtidig dato eller et tidspunkt som passer deg bedre. Finn ut hvordan du utsetter e-poster i Gmail.
  • Oppfølging (dytting): Gmail flytter noen ganger eldre e-poster til toppen av innboksen din med forslag om å svare på dem eller følge dem opp. Finn ut hvordan du viser eller skjuler disse påminnelsene om oppfølging.
  • Pekeraktiverte handlinger: På datamaskinen kan du holde markøren over e-poster i innboksen din og raskt ta deg av dem. Du kan for eksempel arkivere eller merke e-poster som lest uten å åpne dem.
  • Smartsvar: Svar raskt på e-poster med foreslåtte setninger som vises basert på e-posten du mottok. Finn ut hvordan du bruker smartsvar.

Prøv Gmail-funksjoner som ligner på Inbox

Gmail har mange funksjoner som hjelper deg å administrere e-post på samme måte som i Inbox. Hvis du brukte festing, grupper eller påminnelser i Inbox, kan du gjøre følgende i Gmail:

Festing av e-post

Merk festede e-poster med stjerner eller etiketter:

1. Skriv inn søkeordene label:pinned i Gmail.
  2. Velg de e-postene du vil markere til senere.
  3. «Legg til stjerne» eller sett på en etikett.

Grupper

Du kan bruke etiketter og filtre til å identifisere og gruppere de samme e-post-typene, på samme måte som grupper. For å pakke e-post i Gmail kan du gjøre følgende:

Bruk filtre til e-poster:

1. Åpne Filtre og blokkerte adresser i Gmail-innstillingene.
  2. Klikk på Opprett et nytt filter.
  3. Legg til en identifikator til «Inneholder ordene».

Eksempler på identifikatorer:

• kategori: forumer
  • kategori: sosialt
  • etikett:^smartlabel_receipt*

Merk: Som standard er fanene og kategoriene i Gmail organisert på omtrent samme måte som standardgruppene i Inbox.

Påminnelser

Få mer ut av Gmail

• Finn ut hva som er nytt i Gmail: Vi introduserte nylig en ny Gmail-opplevelse for alle brukerne våre, og det kommer flere nye funksjoner etter hvert.
  • Bruk andre Google-produkter med Gmail: Du kan bruke Gmail side om side med Kalender, Keep, Huskeliste og andre verktøy på datamaskinen din.
  • Prøv Gmail-funksjoner som ennå er på forsøksstadiet: Du kan teste og dele tilbakemeldinger om eksperimentelle funksjoner før de blir utgitt.