Overstappen van Inbox naar Gmail

Omdat we Gmail steeds verder blijven verbeteren, gaan we de beste functies van Inbox overzetten naar Gmail. In Gmail vind je workflows die vergelijkbaar zijn met je favoriete workflows in Inbox.

Opmerking: Inbox wordt vanaf maart 2019 niet meer ondersteund.

Inbox-functies in Gmail gebruiken

Sommige van de populaire functies van Inbox zijn aan Gmail toegevoegd.

• E-mails snoozen: Stel je e-mails uit tot een latere datum of een andere tijd die beter uitkomt. Meer informatie over het snoozen van e-mails in Gmail.
  • Opvolgmails (porren): In Gmail worden er soms oude e-mails bovenaan je inbox weergegeven met een suggestie voor een antwoord of opvolgmail. Meer informatie over het weergeven of verbergen van deze porren voor opvolging.
  • Acties bij muisaanwijzing: Op je computer kun je e-mails in je inbox aanwijzen en snel actie ondernemen (zoals archiveren of markeren als gelezen) zonder de e-mails te openen.
  • Smart Reply: Reageer snel op e-mails met korte standaardantwoorden die worden weergegeven op basis van de e-mail die je hebt ontvangen. Meer informatie over het gebruik van Smart Reply.

Gmail-functies uitproberen die vergelijkbaar zijn met Inbox

Gmail biedt veel functies waarmee je je e-mail kunt beheren op manieren die vergelijkbaar zijn met Inbox. Als je in Inbox vastzetten, bundels of herinneringen gebruikte, kun je het volgende doen in Gmail:

E-mails vastzetten

Sterren of labels toepassen op vastgezette e-mails:

1. Geef in Gmail de zoekopdracht label:pinned op.
  2. Selecteer een of alle e-mails die je voor later wilt markeren.
  3. Voeg een ster toe of pas een label toe.

Bundels

Je kunt labels en filters gebruiken om dezelfde soorten e-mails te identificeren en te groeperen, op dezelfde manier als bundels. Je kunt het volgende doen om e-mails in Gmail te bundelen:

Filters toepassen op e-mails:

1. Open Filters en geblokkeerde adressen in de instellingen van Gmail.
  2. Klik op Nieuw filter maken.
  3. Voeg een ID aan 'Met de woorden' toe.

Voorbeelden van ID's:

• category:forums
  • category:social*
  • label:^smartlabel_receipt*

Opmerking: Categorieën en tabbladen in Gmail zijn standaard ingedeeld op een manier die vergelijkbaar is met de standaardbundels in Inbox.

Herinneringen

Meer uit Gmail halen