Siirtyminen Inboxista Gmailiin

Parannamme jatkuvasti Gmailin ominaisuuksia, ja haluamme tuoda siihen Inboxin parhaat ominaisuudet. Uuden Gmailin työnkulut ovat samanlaisia kuin suosikkisi Inboxissa.

Huom. Inboxin tuki päättyi maaliskuussa 2019.

Inboxin ominaisuuksien käyttäminen Gmailissa

Joitakin Inboxin suosittuja ominaisuuksia on lisätty Gmailiin.

• Sähköpostien siirtäminen myöhemmäksi: Siirrä sähköposteja myöhemmäksi sinulle paremmin sopivaan päivämäärään tai kellonaikaan. Lue lisää sähköpostien myöhemmäksi siirtämisestä Gmailissa.
  • Jatkotoimenpide-ehdotukset (vastausmuistutukset): Gmail siirtää vanhoja sähköposteja ajoittain postilaatikon yläreunaan ja ehdottaa viestiin vastaamista tai jatkotoimenpidettä. Lue lisää näiden muistutusten näyttämisestä tai piilottamisesta.
  • Hiiren osoitustoiminnot: Kun käytät tietokonetta, voit esimerkiksi arkistoida viestejä tai merkitä ne luetuiksi näppärästi osoittamalla haluamiasi viestejä postilaatikossa. Viestejä ei siis tarvitse avata.
  • Smart Reply: Vastaa sähköpostiin kätevästi vastausehdotusten avulla. Ehdotukset perustuvat vastaanottamaasi viestiin. Lue lisää Smart Replyn käytöstä.

Inboxin kaltaiset Gmail-ominaisuudet

Gmailissa on monia ominaisuuksia, joilla voit hallita sähköpostejasi samalla tavalla kuin Inboxissa. Jos olet käyttänyt kiinnittämistä, niputtamista tai muistutuksia Inboxissa, Gmailissa käytössäsi ovat puolestaan seuraavat toiminnot:

Sähköpostien kiinnittäminen

Tähtien tai tunnisteiden lisääminen kiinnitettyihin sähköposteihin

1. Kirjoita Gmailissa hakulauseke: label:pinned.
  2. Valitse mikä tahansa sähköposti tai kaikki sähköpostit, jotka haluat merkitä myöhempää käyttöä varten.
  3. Lisää tähti tai tunniste.

Niput

Voit käyttää tunnisteita ja suodattimia samantyyppisten sähköpostien tunnistamiseen ja ryhmittelemiseen, samaan tapaan kuin nipuissa. Voit niputtaa sähköposteja Gmailissa seuraavilla tavoilla:

Suodattimien käyttäminen sähköposteihin

1. Avaa Gmailin asetuksissa Suodattimet ja estetyt osoitteet.
  2. Klikkaa Luo suodatin.
  3. Lisää tunniste kohtaan "Sisältää sanat".

Esimerkkejä tunnisteista:

• category:forums
  • category:social*
  • label:^smartlabel_receipt*

Huom. Gmailin luokat ja välilehdet on järjestetty oletusarvoisesti samoin kuin Inboxin oletusniput.

Muistutukset

Enemmän irti Gmailista