Skift fra lnbox til Gmail

Gmail udvikles og forbedres hele tiden, og vi arbejder på at tage de bedste funktioner med fra Inbox. I Gmail vil du finde arbejdsgange, der minder om dem, du brugte mest i Inbox.

Bemærk! I marts 2019 sluttede understøttelsen af Inbox.

Brug Inbox-funktioner i Gmail

Nogle af de populære funktioner i Inbox er blevet føjet til Gmail.

• Udsæt mails: Udsæt mails til en senere dato eller et senere tidspunkt, der passer dig bedre. Se, hvordan du udsætter mails i Gmail.
  • Opfølgninger (skub): Gmail flytter med jævne mellemrum gamle mails til toppen af din indbakke med et forslag om at svare eller følge op. Se, hvordan du viser eller skjuler disse skub til opfølgning.
  • Markørhandlinger: På din computer kan du holde markøren over mails i din indbakke og hurtigt foretage handlinger, f.eks. arkivere mails eller markere mails som læst, uden at åbne dem.
  • Smartsvar: Besvar hurtigt en mail ved hjælp af de forslag til sætninger, der vises på baggrund af den mail, du har modtaget. Se, hvordan du bruger Smartsvar.

Prøv Gmail-oplevelser, der minder om Inbox

Gmail har mange funktioner, der kan hjælpe dig med at administrere dine mails på samme måde som i Inbox. Hvis du brugte huskede elementer, grupper eller påmindelser i Inbox, kan du gøre følgende i Gmail:

Husk mails

Føj stjerner eller etiketter til huskede mails:

1. Angiv søgeforespørgslen label:pinned i Gmail.
  2. Vælg en eller flere mails, du vil markere til senere.
  3. Tilføj en stjerne eller en etiket.

Grupper

Du kan bruge etiketter og filtre til at identificere og gruppere de samme mailtyper. For at gruppere mails i Gmail kan du gøre følgende:

Anvend filtre på mails:

1. Åbn Filtre og blokerede adresser i dine Gmail-indstillinger.
  2. Klik på Opret et nyt filter.
  3. Føj et id til "Indeholder ordene".

Eksempler på id'er:

• category:forums
  • category:social*
  • label:^smartlabel_receipt*

Bemærk! Som standard organiseres kategorier og faner i Gmail på samme måde som standardgrupper i Inbox.

Påmindelser

Få mere ud af Gmail