Google Chatin huoneet muutetaan Spacesiksi. Lue lisää.

Google Chatin käyttäminen Gmailissa

Jos haluat hallinnoida kaikkia viestejäsi, pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä yhdestä paikasta käsin, lisää Google Chat Gmail-postilaatikkoosi. Jos käytät työ- tai koulutiliä, organisaatiosi valitsee, onko tämä vaihtoehto käytettävissäsi.
Tärkeää: Lapsesi voi käyttää Chatia Gmail-sovelluksessa tai Gmailin verkkoversiossa, vaikka Chat-sovellus olisi estetty. Katso, miten voit ylläpitää lapsen Google-tiliä.

Chatin laittaminen päälle tai pois päältä Gmailissa

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Chat & Meet.
  4. Vaihda Chat päälle tai pois päältä Gmailissa valitsemalla Chat-kohdasta Google Chat tai Pois päältä.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset.

Chat-paneelin paikan vaihtaminen Gmailissa

Voit siirtää Chat-paneelin Gmail-postilaatikkosi oikealle tai vasemmalle puolelle.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse yläreunasta Chat & Meet.
  4. Valitse Chatin sijainti ‑kohdasta Postilaatikon vasemmalla puolella tai Postilaatikon oikealla puolella.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset.

Miten Gmailin Chat eroaa Chatista?

Chatissa ja Gmailin Chatissa on samat ominaisuudet sillä erolla, että integroidussa Gmailissa kaikki yhteydenpito kavereihin, perheenjäseniin ja työtovereihin onnistuu keskitetysti yhdestä paikasta.

• Chat: Käytä tätä, kun haluat erillisen Chat-kokemuksen eikä sinua haittaa siirtyminen eri sovellusten välillä.
  • Gmail: Käytä tätä, jos haluat tehdä monia asioita kerralla ja pidät kaiken viestinnän mieluummin samassa paikassa. Lue lisää uudesta integroidun Gmailin asettelusta.