Estem transformant les sales de Google Chat en espais. Obtén més informació.

Utilitzar Google Chat a Gmail

Per gestionar la comunicació, estar connectat i col·laborar en un sol lloc, afegeix Google Chat a la safata d'entrada de Gmail. Si fas servir un compte de treball o de centre educatiu, la teva organització determina si aquesta opció està disponible.
Important: el teu fill o filla pot utilitzar Chat a l'aplicació Gmail o a la versió web de Gmail, encara que l'aplicació Chat estigui bloquejada. Obtén informació sobre com pots gestionar el Compte de Google del teu fill o filla.

Activar o desactivar Chat a Gmail

1. Obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Tria un compte per activar Google Chat.
  4. A "General", al costat de "Xat", activa l'opció Mostra la pestanya de xat i d'espais.

Quina és la diferència entre Chat a Gmail i Chat?

Gaudiràs de les mateixes funcions tant amb Chat com amb Chat a Gmail, però l'experiència integrada de Gmail t'ofereix un sol lloc des d'on pots comunicar-te amb els amics, la família o els companys de feina a través de correus electrònics.

• Chat: utilitza aquesta aplicació quan prefereixis una experiència específica per xatejar i no t'importi canviar entre les diferents aplicacions.
  • Gmail: utilitza aquesta aplicació si vols fer diverses tasques alhora i prefereixes veure totes les teves comunicacions en un sol lloc. Obtén més informació sobre el nou disseny de Gmail integrat.