Les sales de Google Chat han passat a dir-se "espais". És possible que el canvi de nom tardi a mostrar-se a tot arreu. Obteniu més informació.

Utilitzar Google Chat a Gmail

Per gestionar la comunicació de manera centralitzada, afegeix Google Chat a la safata d'entrada de Gmail. Gaudeix de totes les funcions de Chat directament a Gmail per poder col·laborar i estar connectat des d'un sol lloc. La teva organització determina si aquesta opció està disponible.

Turn Chat on or off in Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració "" i, a continuació, Mostra totes les opcions.
  3. A la part superior, fes clic a Chat i Meet.
  4. Per activar o desactivar Chat a Gmail, selecciona Google Chat o Desactivat al costat de "Chat".
  5. Fes clic a Desa els canvis.

Change the Chat panel’s position in Gmail

You can move the Chat panel to the right or left side of your Gmail inbox.

1. On your computer, open Gmail.
  2. At the top right, click Settings ""i, a continuació, See all settings.
  3. At the top, click Chat and Meet.
  4. Next to “Chat position,” select Left side of the inbox or Right side of the inbox.
  5. Click Save Changes.

Quina és la diferència entre Chat a Gmail i Chat?

Gaudiràs de les mateixes funcions tant amb Chat com amb Chat a Gmail, però l'experiència integrada de Gmail t'ofereix un sol lloc des d'on pots col·laborar a través de qualsevol servei de Google Workspace.

• Chat: utilitza aquesta aplicació quan prefereixis una experiència específica per a xat i no t'importi canviar entre les diferents aplicacions.
  • Gmail: utilitza aquesta aplicació si vols fer diverses tasques alhora i prefereixes veure totes les teves comunicacions en un sol lloc.

Personalitzar les notificacions

Rebràs automàticament una notificació de les converses noves, les converses que segueixes i els missatges directes. Obtén informació sobre com pots activar o desactivar les notificacions de Chat.