Skicka e-post som bilaga

Du kan bifoga e-postmeddelanden i andra e-postmeddelanden utan att ladda ned dem först. När du har bifogar ett e-postmeddelande blir det en .eml-fil.

Så fungerar det

När du skickar e-post som bilaga:

• Du kan bifoga så många e-postmeddelanden du vill.
  • Om filstorleken överskrider 25 MB bifogas det via Google Drive.
  • När du klickar på ett bifogat e-postmeddelande öppnas det i ett nytt fönster.
  • En säkerhetsbanner visas högst upp i ett bifogat e-postmeddelande som har skickats eller tagits emot.

Vidarebefordra ett e-postmeddelande som bilaga

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Välj e-postmeddelanden.
  3. Klicka på Mer följt av Vidarebefordra som bilaga.
  4. Lägg till mottagare i fältet Till. Du kan även lägga till mottagare i fälten Kopia och Hemlig kopia.
  5. Lägg till ett ämne.
  6. Skriv ditt meddelande.
  7. Klicka på Skicka längst ned.

Obs! Vidarebefordra som bilaga genom att högerklicka på ett meddelande eller dra och släppa filen i meddelandetexten.

Svara med ett bifogat e-postmeddelande

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna e-postmeddelandet följt av klicka på Svara.
  3. Klicka på ikonen för nytt fönster Öppna i nytt fönster uppe till höger i meddelandet.
  4. Välj det e-postmeddelande som du vill bifoga i inkorgen.
  5. Dra e-postmeddelandet till ditt meddelande.
  6. Klicka på Skicka längst ned.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret