E-mails verzenden als bijlagen

Je kunt e-mails aan andere e-mails toevoegen zonder ze eerst te downloaden. Wanneer je een e-mail toevoegt, wordt deze een eml-bestand.

Hoe het werkt

Houd rekening met het volgende wanneer je e-mails als bijlage verzendt:

• Je kunt zoveel e-mails bijvoegen als je wilt.
  • Als het bestand groter wordt dan 25 MB, wordt het bijgevoegd via Google Drive.
  • Wanneer je op een bijgevoegde e-mail klikt, wordt deze in een nieuw venster geopend.
  • Er wordt een beveiligingsbanner weergegeven bovenaan een bijgevoegde e-mail die is verzonden of ontvangen.

Een e-mail doorsturen als bijlage

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer en dan Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.

Opmerking: Als je een bericht als bijlage wilt doorsturen, kun je ook met de rechtermuisknop op een bericht klikken of het bestand slepen en neerzetten in de hoofdtekst van je bericht.

Beantwoorden met een bijgevoegde e-mail

1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open de e-mail en dan klik op Beantwoorden.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de e-mail op het pictogram Groot weergeven Openen in nieuw venster (groot weergeven) .
  4. Selecteer in je inbox de e-mail die je wilt bijvoegen.
  5. Sleep de e-mail naar je bericht.
  6. Klik onderaan op Verzenden.