Enviar correus electrònics com a fitxers adjunts

Podeu adjuntar correus electrònics a altres correus electrònics sense haver-los de baixar abans. En adjuntar-los, es converteixen en un fitxer .eml.

Funcionament

Quan envieu correus electrònics com a fitxers adjunts:

• Podeu adjuntar-ne tants com vulgueu.
  • Si la mida conjunta dels fitxers supera els 25 MB, s'adjunten a través de Google Drive.
  • En fer clic en un correu electrònic adjunt, s'obre en una finestra nova.
  • Apareix un bàner de seguretat a la part superior del correu electrònic adjunt enviat o rebut.

Reenviar un correu electrònic com a fitxer adjunt

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Seleccioneu els correus electrònics que vulgueu.
  3. Feu clic a Més i després Reenvia com a fitxer adjunt.
  4. Al camp "Per a", afegiu destinataris. També en podeu afegir als camps "Cc" i "Cco".
  5. Afegiu un assumpte.
  6. Escriviu el missatge.
  7. A la part inferior, feu clic a Envia.

Nota: per reenviar un correu electrònic com a fitxer adjunt, també podeu fer clic al missatge amb el botó dret o arrossegar i deixar anar un fitxer al cos del missatge.

Respondre amb un correu electrònic adjunt

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. Obriu el correu electrònic i, a continuació, feu clic a Respon.
  3. A la part superior dreta del correu electrònic, feu clic a la icona de finestra externa Obre en una finestra nova (externa) .
  4. A la safata d'entrada, seleccioneu el correu electrònic que vulgueu adjuntar.
  5. Arrossegueu-lo al missatge.
  6. A la part inferior, feu clic a Envia.