Utföra åtgärder utan att lämna meddelandet

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Gmail har stöd för dynamisk e-post, vilket är meddelanden med interaktivt innehåll. I ett dynamiskt e-postmeddelande kan du slutföra uppgifter utan att lämna Gmail. Du kan till exempel göra följande:

• svara på händelser i Google Kalender
  • fylla i frågeformulär
  • bläddra igenom kataloger
  • svara på kommentarer i Google Dokument.

Viktigt! Om du vill använda dynamisk e-post måste du säkerställa att Gmail alltid visar bilder. Läs mer om att aktivera eller inaktivera Chat i Gmail.

Aktivera och inaktivera dynamisk e-post

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Tryck på ditt konto.
  4. Aktivera eller inaktivera inställningen Aktivera dynamisk e-post.