Completar tasques sense sortir d'un missatge

Podeu fer servir el correu electrònic dinàmic per al següent:

• Confirmar l'assistència a esdeveniments.
  • Emplenar qüestionaris.
  • Consultar catàlegs.
  • Respondre a comentaris.
  • Actualitzar els missatges per mostrar el contingut més recent.

Activar o desactivar el correu electrònic dinàmic

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Gmail.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Al costat de "Correu electrònic dinàmic", marqueu o desmarqueu la casella Activa el correu electrònic dinàmic.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.
Consell: reconeixereu el correu electrònic dinàmic quan veieu un llamp al costat d'un missatge.