Completar tasques sense sortir d'un missatge

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Gmail és compatible amb el correu electrònic dinàmic, que és un missatge amb contingut interactiu. En un correu electrònic dinàmic, pots completar tasques sense sortir de Gmail. Per exemple, pots:

• Respondre a esdeveniments de Google Calendar.
  • Emplenar qüestionaris.
  • Consultar catàlegs.
  • Respondre a comentaris a Documents de Google.

Important: per utilitzar el correu electrònic dinàmic, assegureu-vos de permetre que Gmail mostri sempre imatges. Obteniu informació sobre com podeu activar o desactivar les imatges a Gmail.

Activar o desactivar el correu electrònic dinàmic

1. A l'ordinador, inicieu la sessió a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Al costat de "Correu electrònic dinàmic", marqueu o desmarqueu la casella Activa el correu electrònic dinàmic.
  4. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.