Visa någons kontaktuppgifter

Du kan visa uppgifter om personer som du har haft kontakt med i meddelanden, till exempel telefonnummer och e-postadress.

Hitta någons kontaktuppgifter i ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna ett e-postmeddelande med personen vars uppgifter du vill veta.
  3. Tryck på profilbilden uppe till vänster i e-postmeddelandet.

Hitta någons kontaktuppgifter när du skriver ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Skriv.
  3. Ange e-postadressen till personen du vill veta mer om.
  4. Tryck på Retur eller välj e-postadressen på den föreslagna listan.
  5. Tryck på e-postadressen.
  6. Tryck på profilbilden på den nya menyn.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret