Henkilön yhteystietojen tarkasteleminen

Voit nähdä viesteissä henkilöiden tietoja, kuten puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, avaamalla kontaktin tiedot.

Yhteystietojen hakeminen sähköpostista

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Avaa sellaisen henkilön lähettämä sähköposti, jonka tiedot haluat löytää.
  3. Napauta sähköpostin vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.

Yhteystietojen hakeminen sähköpostin kirjoittamisen yhteydessä

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Kirjoita viesti.
  3. Lisää sellaisen henkilön sähköpostiosoite, jonka tiedot haluat löytää.
  4. Napauta Enter tai valitse sähköpostiosoite ehdotuksista.
  5. Napauta sähköpostiosoitetta.
  6. Napauta profiilikuvaa uudessa valikossa.