Veure la informació de contacte d'un usuari

Consulteu la informació de les persones incloses als missatges, com pot ser el número de telèfon o l'adreça electrònica.

Trobar la informació de contacte d'una persona en un correu electrònic

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu un correu electrònic que inclogui la persona de la qual voleu saber les dades.
  3. A la part superior esquerra del correu electrònic, toqueu la foto de perfil.

Trobar la informació de contacte d'una persona en redactar un correu electrònic

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu Redacta.
  3. Introduïu l'adreça electrònica de la persona de la qual vulgueu saber les dades.
  4. Toqueu Retorn o seleccioneu l'adreça electrònica de la llista de suggeriments.
  5. Toqueu l'adreça electrònica.
  6. Al menú nou, toqueu la foto de perfil.