Programar correus electrònics per enviar-los

Configureu que els vostres correus electrònics s'enviïn més tard. És possible que els correus electrònics programats s'enviïn uns pocs minuts després de l'hora programada.

Important: els correus electrònics s'enviaran en funció de la zona horària en què els programeu.

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Redacta Redacta.
  3. Creeu el correu electrònic.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  5. Toqueu Programa l'enviament i després seleccioneu una opció.

Nota: podeu tenir fins a 100 correus electrònics programats.

Veure o modificar els correus electrònics programats

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toqueu Menú Menú i després Programats.
  3. Seleccioneu el correu electrònic que vulgueu modificar i després Cancel·la l'enviament.
  4. Torneu a tocar el correu electrònic.
  5. Feu els canvis que vulgueu.
  6. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  7. Toqueu Programa l'enviament i després seleccioneu una opció.

Cancel·lar correus electrònics programats

1. Aneu a l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  2. Toqueu Menú Menú i després Programats.
  3. Obriu el correu electrònic que vulgueu cancel·lar.
  4. Toqueu Cancel·la l'enviament.

Nota: quan cancel·leu un correu electrònic programat, es converteix en esborrany.