Planlegg e-poster som skal sendes

Du kan planlegge at e-postene dine skal sendes på et senere tidspunkt. Det kan hende planlagte e-poster blir sendt noen minutter etter det planlagte tidspunktet.

Viktig: E-postene dine blir sendt i henhold til tidssonen du planlegger dem i.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.
  1. Gå til Gmail  på en datamaskin.
  2. Klikk på Skriv ny  øverst til venstre.
  3. Skriv e-posten.
  4. Klikk på nedoverpilen Flere alternativer for sending nederst til venstre ved siden av «Send».
  5. Klikk på Planlegg sending.

Merk: Du kan ha opptil 100 planlagte e-poster.

Se eller endre planlagte e-poster

1. Gå til Gmail  på en datamaskin.
  2. Klikk på Planlagt Planlagt i panelet til venstre.
  3. Velg e-posten du vil endre.
  4. Klikk på Avbryt sendingen øverst til høyre i e-posten.
  5. Utfør de ønskede endringene.
  6. Klikk på nedoverpilen Flere alternativer for sending nederst til venstre ved siden av «Send».
  7. Klikk på Planlegg sending, og velg dato og klokkeslett på nytt.

Avbryt planlagte e-poster

1. Gå til Gmail  på en datamaskin.
  2. Klikk på Planlagt Planlagt i panelet til venstre.
  3. Velg e-posten du vil avbryte.
  4. Klikk på Avbryt sendingen øverst til høyre i e-posten.

Merk: Når du avbryter en planlagt e-post, blir den til et utkast.