Palautteen lähettäminen Gmailissa

Lähettämällä palautetta Gmailissa voit

• tehdä ominaisuuspyyntöjä ja -ehdotuksia
  • ilmoittaa virheistä, tuotevioista ja muista ongelmista.

Palaute auttaa meitä parantamaan käyttökokemusta.

Palautteen antaminen Gmailissa

Tärkeää: Voit auttaa meitä ymmärtämään palautetta paremmin lisäämällä siihen liittyviä tietoja. Paljon tietoja sisältävä palaute auttaa meitä enemmän.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko and then Lähetä palautetta.
  3. Kerro ongelmasta tai ehdotuksesta tarkemmin.
  4. Valinnainen: Valitse, haluatko sisällyttää palautteeseen iOS-järjestelmälokeja.
  5. Valitse, haluatko lisätietoja ja päivityksiä sähköpostitse.
  6. Valitse Lähetä .

Gmailin ohjeyhteisö

Gmailin ohjeyhteisö on hyvä paikka esittää kysymyksiä ja keskustella Gmailista muiden käyttäjien kanssa.

Voit selata ja hakea keskusteluryhmistä muiden postauksia Gmailista.

Siirry foorumille