Palautteen lähettäminen Gmailissa

Lähettämällä palautetta Gmailissa voit

• tehdä ominaisuuspyyntöjä ja -ehdotuksia
  • ilmoittaa virheistä, tuotevioista ja muista ongelmista.

Palaute auttaa meitä parantamaan käyttökokemusta.

Palautteen antaminen Gmailissa

Tärkeää: Voit auttaa meitä ymmärtämään palautetta paremmin lisäämällä siihen liittyviä tietoja ja kuvakaappauksen. Paljon tietoja sisältävä palaute auttaa meitä enemmän.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Ohje Ohje ja palaute and then Lähetä palautetta Googlelle.
  3. Valitse Ilmoita ongelmasta tai Tee ehdotus.
  4. Kerro ongelmasta tai ehdotuksesta tarkemmin.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valinnainen: Voit lisätä kuvakaappauksen valitsemalla Ota kuvakaappaus
    • Voit korostaa tai piilottaa kuvakaappauksen osia valitsemalla Korosta tai piilota tietoja.
    • Jos et halua lisätä kuvakaappausta, valitse Poista kuvakaappaus .
  7. Valitse Lähetä.

Gmailin ohjeyhteisö

Gmailin ohjeyhteisö on hyvä paikka esittää kysymyksiä ja keskustella Gmailista muiden käyttäjien kanssa.

Voit selata ja hakea keskusteluryhmistä muiden postauksia Gmailista.

Siirry foorumille