Palautteen lähettäminen Gmailissa

Lähettämällä palautetta Gmailissa voit

• tehdä ominaisuuspyyntöjä ja -ehdotuksia
  • ilmoittaa virheistä, tuotevioista ja muista ongelmista.

Palaute auttaa meitä parantamaan käyttökokemusta.

Palautteen antaminen Gmailissa

Tärkeää:

• Voit auttaa meitä ymmärtämään palautetta paremmin lisäämällä siihen liittyviä tietoja ja kuvakaappauksen. Paljon tietoja sisältävä palaute auttaa meitä enemmän.
  • Jos haluat sisällyttää palautteeseen laitelokeja, valitse Salli kertaluonteinen pääsy pyydettäessä. Lokeista on hyötyä, kun kyseessä on tekninen ongelma. Lue lisää laitelokien hallinnasta Androidilla.
  1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko and then Lähetä palautetta and then Aloita.
  3. Valitse Ilmoita ongelmasta tai Tee ehdotus.
  4. Kerro ongelmasta tai ehdotuksesta tarkemmin.
    • Viimeksi käytetystä näytöstä otetaan kuvakaappaus automaattisesti.
  5. Valinnainen: Valitse, haluatko liittää kuvakaappauksen.
    • Voit korostaa tai piilottaa kuvakaappauksen osia valitsemalla Korosta tai piilota tietoja.
    • Jos et halua lisätä kuvakaappausta, valitse Poista liitetty kuvakaappaus .
  6. Valitse, haluatko lisätietoja ja päivityksiä sähköpostitse.
  7. Valitse Jatka.

Gmailin ohjeyhteisö

Gmailin ohjeyhteisö on hyvä paikka esittää kysymyksiä ja keskustella Gmailista muiden käyttäjien kanssa.

Voit selata ja hakea keskusteluryhmistä muiden postauksia Gmailista.

Siirry foorumille