Palautteen lähettäminen Gmailissa

Voit lähettää palautetta Gmailista. Palautteen lähettäminen on paras vaihtoehto seuraavissa tilanteissa:
  • Jokin on rikki tai ei toimi kunnolla, kuten viat ja tuotevirheet.
  • Sinulla on ominaisuustoiveita ja ‑ehdotuksia.

Emme voi vastata jokaiseen palautteeseen, mutta käytämme kommenttejasi Gmailin parantamiseen.

1. Avaa Gmail-sovellus .
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Ohje ja palaute.
  3. Kirjoita kenttään kommenttisi. Jos sinulla on kuva ongelmasta, voit lisätä sen tässä.
  4. Napauta oikeasta alakulmasta Lähetä.

Anna palautteessasi mahdollisimman paljon tietoja ongelmasta tai ehdotuksesta.

Gmailin ohjefoorumi

Gmail-käyttäjien yhteisö on hyvä vaihtoehto, kun haluat:

• Kysyä lisätietoja
  • Keskustella Gmailista muiden käyttäjien kanssa

Voit myös selata foorumia ja tehdä hakuja, niin näet, mitä muut käyttäjät ovat julkaisseet Gmailista.

Siirry foorumiin