Send feedback i Gmail

Du kan sende feedback direkte fra Gmail. I følgende situationer er det bedst at sende feedback:
  • Hvis noget er defekt eller ikke fungerer rigtigt – såsom fejl eller produktfejl
  • Hvis du har forespørgsler om og forslag til en funktion

Vi kan ikke besvare alles feedback, men vi bruger dine kommentarer til at forbedre Gmail.

1. Åbn Gmail-appen Gmail.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Hjælp og feedback.
  3. Skriv dine kommentarer i feltet. Hvis du har et billede af problemet, kan du tilføje det her.
  4. Tryk på Send nederst til højre.

Skriv så mange detaljer som muligt om problemet eller forslaget i din feedback.

Besøg hjælpeforummet for Gmail

Vores forum for Gmail-brugere er nyttigt i følgende situationer:

• Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør noget
  • Hvis du vil diskutere Gmail med andre brugere

Du kan også gennemgå og søge i forummet for at se, hvilke indlæg andre skriver om Gmail.

Gå til forummet