Enviar suggeriments a Gmail

Podeu enviar-nos suggeriments des de Gmail. És la millor opció en aquests casos:
  • Alguna cosa falla o no funciona bé (com ara errors del producte).
  • Voleu demanar-nos funcions noves o comunicar-nos suggeriments.

No podem respondre a tots els suggeriments, però els utilitzarem per millorar Gmail.

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Ajuda i suggeriments.
  3. Escriviu els vostres comentaris al quadre. Si teniu una foto del problema, podeu afegir-la aquí.
  4. A la part inferior dreta, toqueu Envia.

Us recomanem que detalleu tant com sigui possible el problema o suggeriment que tingueu.

Visitar el fòrum d'ajuda de Gmail

La comunitat d'usuaris de Gmail resulta molt útil per:

• Demanar instruccions.
  • Parlar sobre Gmail amb altres usuaris.

També podeu consultar el fòrum i fer-hi cerques per saber què publiquen altres persones sobre Gmail.

Aneu al fòrum