Send tilbakemelding i Gmail

Send tilbakemeldinger i Gmail for å

• komme med funksjonsforespørsler og forslag
  • rapportere noe som ikke fungerer, for eksempel feilmeldinger eller produktfeil

Slike tilbakemeldinger kan hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse.

Gi tilbakemeldinger i Gmail

Viktig:Ta med detaljer og en skjermdump for å hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingen din. Jo mer informasjon du tar med i tilbakemeldingen, desto nyttigere er den for oss.

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Hjelp Hjelp og tilbakemelding and then  Send tilbakemelding til Google.
  3. Klikk på Rapporter et problem eller Foreslå et forslag.
  4. Beskriv problemet eller forslaget.
  5. Klikk på Neste.
  6. Valgfritt: For å legge til en skjermdump, klikk på Ta skjermdump
    • For å fremheve eller skjule deler av skjermdumpen, klikk på Fremhev eller skjul informasjon.
    • Hvis du ikke vil ta med skjermdumpen, klikker du på Slett skjermdumpen .
  7. Klikk på Send.

Gå til Gmail-brukerforumet

I Gmail-brukerforumet kan du stille spørsmål og diskutere Gmail med andre brukere.

Bla gjennom eller søk i forumet for å finne ut hva andre skriver om Gmail.

Gå til forumet