Opret et brugernavn

Hvis du ser "Brugernavnet er ikke tilladt", når du opretter din Google-konto eller Gmail, skal du følge disse retningslinjer.

Bemærk! Aliasserne "Abuse" og Postmaster er reserveret, så du kan ikke bruge dem som brugernavn eller alias. Gå til vores politik for spam og misbrug for at få flere oplysninger.

Antal tegn

Vælg et brugernavn på mellem 6 og 30 tegn. Dit brugernavn kan være en hvilken som helst kombination af bogstaver, tal og symboler.

Specialtegn

• Brugernavne kan indeholde bogstaver (a-å), tal (0-9) og punktummer (.).
  • Brugernavne må ikke indeholde og-tegn (&), lighedstegn (=), understregning (_), apostrof ('), bindestreg (-), plustegn (+), komma (,), vinkeltegn (<,>) eller mere end ét punktum (.) i træk.
  • Brugernavne kan starte eller slutte med ikke-alfanumeriske tegn, dog ikke punktum (.). Bortset fra denne regel betyder punktummer (prikker) ikke noget i Gmail-adresser.

Gå til Hjælp for at se, hvordan du ændrer dit brugernavn.