Slet eller gendan Gmail-meddelelser

Når du sletter en meddelelse, gemmes den i papirkurven i 30 dage. Efter 30 dage slettes meddelelsen permanent fra din konto og kan ikke gendannes.

Slet en eller flere meddelelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver af de meddelelser, du vil slette.
  3. Klik på Slet øverst på siden.

Tip! Sådan sletter du en meddelelse i en tråd:

1. Åbn meddelelsen.
  2. Ud for Svar skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet denne meddelelse.

Slet alle meddelelser i en kategori

En animation, der viser, hvordan du sletter alle meddelelser i din Gmail-indbakke eller en anden kategori på din computer

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Til venstre kan du vælge din indbakke, etiket eller en anden kategori.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Vælg øverst til venstre over dine meddelelser.
    • Der vises en notifikation, som viser antallet af valgte samtaler. Klik på linket i notifikationen for at vælge alle meddelelser.
  4. Klik på Slet øverst på siden.

Tøm papirkurven

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og derefter Papirkurv.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver meddelelse, du vil slette permanent.
  4. Klik på Slet for evigt øverst på siden.

Tip! Hvis du vil slette alle meddelelser i din papirkurv, skal du klikke på Tøm papirkurven nu i notifikationen.

Gendan meddelelser fra din papirkurv

Vigtigt! Du kan ikke gendanne meddelelser, som er slettet permanent, eller meddelelser, som har været i papirkurven i mere end 30 dage.

Hvis du har slettet dine meddelelser inden for de seneste 30 dage, kan du flytte dem ud af papirkurven.

En animation, der viser, hvordan du flytter meddelelser fra papirkurven i Gmail til en anden placering på computeren

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og derefter Papirkurv.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver af de meddelelser, du vil gendanne.
  4. Klik på Flyt til Indbakke foroven.
  5. Vælg, hvorhen du vil flytte meddelelserne, i menuen "Flyt til".

Relaterede ressourcer