Skift fra Microsoft Outlook til Gmail

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Hvis du har brugt Microsoft Outlook på arbejdet, er dine arbejdsprocesser sandsynligvis tilpasset Microsofts funktioner. Når du skifter til Gmail, får du nye måder at gøre tingene på, f.eks. bedre metoder til at samarbejde og trives i dynamiske miljøer til hybridarbejde.

Se vejledningerne til at skifte værktøj i uddannelsescenteret: