Testa experimentella funktioner i Gmail

Experimentella funktioner är förhandsversioner som du kan testa och ge feedback på om du aktiverar dem. Du kan välja att testa experimentella funktioner i inställningarna för Gmail.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en kostnadsfri Google Workspace testperiod.

Få åtkomst till experimentella funktioner

Du kan bara aktivera åtkomst till experimentella funktioner på datorn via nya Gmail.

Obs! Google erbjuder inte support för experimentella funktioner. Google förbehåller sig rätten att ändra dessa tjänster eller till och med ta bort dem när som helst.

Du måste använda datorn för att aktivera Experimentell åtkomst.

1. I det övre högra hörnet klickar du på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar. Om du inte har börjat använda nya Gmail ännu klickar du på Testa nya Gmail
  2. Skrolla ned till Experimentell åtkomst under Allmänt.
  3. Markera kryssrutan bredvid Aktivera experimentell åtkomst.
  4. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.

Nu har du åtkomst till experimentella funktioner.

Ändra inställningarna för experimentella funktioner

När du har åtkomst till experimentella funktioner kan du anpassa inställningarna för varje funktion via Inställningar. Så här ändrar du inställningarna för experimentella funktioner:

1. I det övre högra hörnet klickar du på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar. Om du inte har börjat använda nya Gmail ännu klickar du på Testa nya Gmail
  2. Skrolla nedåt och titta efter funktioner som har experimentikonen Experiment under Allmänt.
  3. Du kan klicka på av eller bredvid varje funktion.

Tillgängliga experiment

Vi har för närvarande inga aktiva experiment. Ha Experimentell åtkomst aktiverad om du vill testa nya funktioner när de blir tillgängliga.