Finn ut mer om eksperimenter i Google Workspace

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Google Workspace-produktene våre bedre. Vi utfører eksperimenter for lettere å kunne forstå hvordan forbedringer og endringer påvirker opplevelsen din.

Når vi utfører et eksperiment, velger vi ut en tilfeldig brukergruppe som får en annen opplevelse i et Google Workspace-produkt. Siden eksperimentet er tilfeldiggjort, finnes det ingen mulighet for å velge det eller velge det bort.

Brukere i et eksperiment

Vi kjører bare eksperimenter i Google Workspace-produkter som er tilknyttet personlige Google-kontoer.

Endringstyper

Eksperimenter er ikke alltid åpenbare. Tester utføres for å sikre at du får en bedre brukeropplevelse – enten det er snakk om små endringer eller nye funksjoner

Varighet

Alle eksperimenter er forskjellige, og det er ingen faste regler for hvor lenge et eksperiment varer.

Personvern

Google Workspace prioriterer personvern, og vi følger våre standard retningslinjer for personvern når vi kjører eksperimenter. Finn ut mer om Googles personvernregler.

Forskjeller mellom Google Workspace-eksperimenter og Google Workspace-prøvefunksjoner

Eksperimenter er en normal del av hvordan vi vanligvis utvikler produkter hos Google, og er annerledes enn Google Workspace-prøvefunksjoner, som er et program kun for inviterte, der brukere kan prøve nye AI-funksjoner. Finn ut mer om Workspace-prøvefunksjoner.